Buttman

Rikemansbarnet Brus Wäyn och hans föräldrar smiter ut tidigare från en porropera,  eftersom Brus har bajsat ner sig. Hans föräldrar blir då brutalt mördade i en gränd och den unge Brus bevittnar allt men hans föräldrars baneman skonar honom. Brus är nu en föräldralös pojke som skyller sina föräldrars död på sig själv, med en självömkan och för mycket porr, börjar Brus onanera allt för mycket. Han bygger upp ett hat och en rädsla mot sin egen sperma. Han sprider sin butt i alla husets hörn och det är hans bästa vän och till lika betjänt, Mumford, som får städa upp hans tonårsklet.

Köttgrottan City har blivit allt för kriminaliserad och korrupt, denna älskade stad som hans far byggt upp med sitt porrimperium. Brus kommer till insikt med att det nu måste vara slut på runkandet och att ta tag i sitt liv. Med sin egen rädsla för sperma så kommer han att kalla sig Buttman men av befolkningen i Köttgrottan kallas han för ”the white knight”.

Med hjälp av den enda ärliga polisen, Gym Gårdån, börjar han rensa upp bland stadens bus. De lyckas ganska bra och Köttgrottan City känns som en säkrare plats. Men samtidigt så har den überkriminella Pokern rymt från mentalsjukhuset Brakskit-anstalten. Pokern har fått sitt namn för att han puffar folk på facebook innan han dödar dem.

Gårdån är nu polischef och Buttman har rensat upp allt bus men en dag blir de båda puffade på facebook. Katt och råtta-leken är igång.