Cocktus

Det var december under tidigt 1900-tal som den ukrainske knarksmugglaren Petr Jihdé upptäckte cocktusen. Tillsammans med sin danske resekamrat Fläng Magnusen begav de sig mot Argentina för att sälja insmugglat opium som de gömt i sina ändtarmar. På den tiden fanns inga kondomer att gömma innehållet i utan de tryckte in det som det var. När de landade i Argentina var de båda höga som hus och innehållet hade deras kroppar girigt sugit åt sig.

Det första Fläng gjorde var att moonwalka in till en bar och dra sig en flaska Bols vodka. Därefter slutade Flängs hjärta att slå. Desperat försökte barpersonalen få liv i den stackars saten, men detta var innan vettig hjärt- och lungräddning fanns att tillgå så vad de gjorde var att ösa i honom ännu mer Bols och hoppas på att han skulle vakna till liv. För att slippa ha med lagens långa arm att göra dumpade de honom i en container med några limstift för att få det att se ut som en överdos. Vila i frid Fläng.

Petr däremot, han hade fastnat i någon slags opium-dvala innan han ett dygn efter landningen vaknade till liv, mitt ute i öknen utan att ha en aning om hur han hamnade där. Han vaknade upp endast iförd sina nedsketna y-frontfillingar. Efter att ha vandrat i flera dagar utan varken vatten eller mat uppenbarade sig en vacker skapelse. Framför honom stod den helt oupptäckta Cocktusen. Petr utnyttjade den sista livskraft han hade kvar genom att rista in sitt och Flängs namn på sin mage med sin smutsiga pekfingernagel, och därefter pentrera den allra största av kukarna på denna cocktus i sitt anus, för att somna in på ett värdigt sätt (ja de såg lite annorlunda på värdiga avslut på den tiden).

Några veckor senare hittades Petrs sargade kropp av några tyska turister som trodde det var en konstinstallation.

I Argentina klär man ingen julgran i december, man klär sin cocktus för att hedra minnet av Petr och Fläng.