Cuttad kuk

Det var under Cock-VM 2015 i Frankrike som Tommy Knüllimäki och hans lag visade prov på äkta svensk uppfinningsrikedom. Tommy hade samlat sina mannar Albin Ädelostberg och Jonas Jimmydahlbom. Efter bronset 2011 var Tommybellan nu inriktad på guldet.

Laget inledde finalen starkt med sin förrätt rostat bröd med hushållsost. Som huvudrätt hade de tänkt göra en klassisk ugnsfalukorv med pulvermos, dels för att visa en klassisk svensk förortsrätt men även för att de var så satans bakfulla att de inte orkade lägga så mycket tid på matlagningen. Tommy fick då en idé som bara kunde upplevas bra under spritångorna från gårdagen. Han tänkte nämligen att han skulle byta ut falukorven mot en penis. Nu var goda råd dyra! Hur skulle han hinna få tag på en stor penis under så kort tid? Grabbarna började mäta och jämföra sina penisar, men ingen av dem hade lång nog. Han fick improvisera och bege sig ner mot hamninloppet i Lyon. Han vadade runt en stund i vattnet innan han fick syn på ett gammalt vattenlik. Turligt nog för Tommy så hade liket antagligen legat där någon vecka så hans lem hade svullnat upp ordentligt. Snabbt skar han av penisen vid roten och skyndade sig tillbaka. Väl tillbaka på plats återstod bara en kvart innan rätten skulle vara färdig. Tommy insåg att tiden var för knapp för att få till en ugnsfalukuk, så istället fick han gå på den enklare rätten stekt falukuk. För att få extra bra grepp och snabbhet i skärandet kilade han fast knivskaftet mellan bollarna och började skära upp i turbofart. Med nöd och näppe hann Tommy skiva, steka och lägga upp rätten och Albin och Jonas hann snabbt spruta på lite ketchup och senap innan klockan ringde.

Laget tilldelades bronsmedaljen, med motiveringen att om penisen bara hade varit mer färsk hade de antagligen vunnit. Så till nästa gång Tommy, fixa en färsk kuk om du ska ta hem guldet!