Dick in a box

Alla känner väl till Lonely Islands klassiska Dick in a box.

Men att urfadern av denna uppfinning är lite av en otippad person är det kanske inte så många som har koll på, det är nämligen ingen mindre än Christer Ulfbåge.

Det var en blöt decemberkväll när Svt hade sin årliga julfest i mitten på 90-talet det begav sig. Lite för många drinkar senare blev Christer utslängd från festen, efter att han gjort kalsongrycket på Pekka Heino. Istället drog Arne Hegerfors med Christer och Harald Treutiger hem till sin gammelmormor på efterfest.

Gammelmormorn hade åkt till Hyltebruk över helgen för att dofta på det gamla pappersbruket.

Efter att Arne visat alla dammiga gamla barnfoton på sig själv för grabbarna blev Chrille uttråkad och tänkte att han skulle liva upp stämningen en aning. Han blandade till en ubåt och började rota runt i huset. I en gammal städskrubb jämte ett dammigt paket jordgubbskondomer hittade han vad han sökte. Det var gammelmormorns dildokartong från Gekås. Han tänkte överraska grabbarna med att gömma sitt kön i paketet. Efter att ha gjort ett hål och lagt in snoppen märkte han dock att han fick lite cellskräck. Så istället gjorde han ytterligare ett hål och stoppade den igenom paketet och ut på andra sidan, samt ett litet hål i botten för att lufta pungis.

Till tonerna av This is the way av E-Type dansade han sen in i vardagsrummet där Arne och Harald hade börjat brottas i kallingarna. Christer visade alla sina konster, knöt knutar, gjorde helikopern och välte mingvaser i takt till musiken.

Hur kvällen sen slutade är det ingen av dem som minns då Arne fick snilleblixten att plocka fram en flaska strårom.