Grafisk Kukbok

Grafisk Kukbok är den prisbelönta och oumbärliga guiden för alla som studerar eller jobbar med att rita kukar. I den senaste utgåvan är det hela 144 halvtaskigt illustrerade kukar, genomskärningsmodeller och kompletterande delar inom digital kuk, kukbehandling och framställning av kukoriginal. Grafisk kukbok är en pedagogisk sammanfattning av hela den grafiska reproduktionsprocessen av en kuk, skriven för både nybörjare och proffs.

Sedan den första versionen gavs ut 1998 av det tyska förlaget, Tasken, har den sammanlagt sålts i hela 320 exemplar, inklusive utländska utgåvor! Grafisk kukbok finns nu på nio språk och är vinnare av Svenska Publishingpriset i klasserna Bästa fuckbok och Juryns stora penis.

Den senaste upplagan har även en exklusiv förhud, av Bäng Magnusson.

När Hank läste en distanskurs på Bärjs School of Cumunication, 2006, så var Kukboken som hans bibel. Och redan 2007 var han och Pude igång med Dagens Kuk, en karriär som har gjort att dom har jobbat dag och natt och försummat fruar, barn och vänner.

Efter många års slit, så säljer nu kusinerna rättigheterna till en saudisk prins för den blygsamma summan 846 miljoner euro. Vad dom ska göra med pengarna är ovisst, men det ryktas om att Hank har visat intresse för varumärket MySpace, som han tror kommer bli nästa fluga. Den som lever får se.

Denna sista gästkuk är ritad av vår trogne läsare och vän Ray.