Hamburgerkuken

David Äggmökton och Jim McLimmsniff slog 1954 upp sin första hamburgerrestaurang vid namn Burger King i Miami. Några år senare studerade en ung Bäng Magnusson journalistik och sadomasochism i närheten. När Bäng en sen kväll satt och puffade rökheroin gick han ner till den lokala videoaffären för att hyra en P-våffla. Istället råkade han gå in igenom fel dörr och hamnade på Burger King. Bäng blev överväldigad över konceptet och bad att få prata med ägarna om en affärsuppgörelse. Bäng som var helt borta gjorde inget vidare intryck på grabbarna. Han försökte mjölka pengar ur dem så han kunde öppna en franchise hemma i Sverige men utan framgång.

En period senare blev Bäng hemskickad till Sverige efter att ha stulit skolans förråd av limstift och blivit ertappad sniffandes på dessa i en container utanför skolan.

När Bäng landat i Sverige kom han att tänka på hamburgerrestaurangen han besökte. Han bestämde sig för att spara ihop till ett startkapital och starta en egen kedja. Några år senare hade Bäng samlat pantburkar och sålt falska nyhetsartiklar till TT så han hade tillräckligt med pengar för att göra ett försök. Då han älskade Burger Kings koncept valde han att mer eller mindre kopiera det rakt av, med ett undantag… Han valde istället att kalla det för Burger Cock och att byta ut allt kött i burgarna till manliga könsorgan. Ja som ni hör var Bäng fortfarande helt väck efter allt heroin och limsniffande. Regeringen fick nys om Bängs planer och valde att tysta ner det hela samt sätta in Bäng på psykiatrisk tvångsvård.

Det enda bevis som finns på att detta är sant är bilden ovan som anonyma källor (Peter Jihde) skickat till Dagens Kuk. Det påstås att könet i burgaren är Bängs eget som han stympade under provlagningen av den allra första burgaren.