Kuken

Kuken är en amerikansk skräck-porrfilm från 1975 i regi av Steve Sprängfull Pung med Bäng Magnusson i huvudrollen, baserat på Peter Bajsleys roman med samma titel.

En flicka hittas uppspolad ur en toalett, död, sönderknullad, och delvis uppäten. Märtin Brödy (Mats Sundin), den nye polischefen på sommarön Brännö, tar sig an fallet, och får ett samtal från stadens doktor som konstaterar att det rör sig om en kukattack. Brödy tar initiativet och är på väg att stänga alla öns toaletter, men hindras av borgmästare Lårry Väughn (Peter Jihde), eftersom stora ronkdagen närmar sig och nudist-turismen ökar då, i synnerhet på toaletterna, och att en stängning av alla offentliga badrum skulle bli en stor jävla bajsmacka. Med sig har han doktorn som plötsligt ändrat sin slutsats om den dödade flickan, och numera påstår att hon dog i en stryponaniolycka. Brödy får motvilligt ge med sig, och lämnar toaletterna öppna.

Men snart sker ännu en attack då en ung pojke offentligt dödas på en bajamaja, vilket ger Brödy rätt att stänga alla offentliga toaletter, och går ut med teorin att det är en gigantisk kuk som ligger bakom dåden. Den döda pojkens moder utsätter en belöning på 3 000 använda kondomer till den eller de som lyckas fånga och döda kuken. Sexologen och kukexperten Mätt Hööper (Anders ”Pink Taco” Svensson) anländer till ön, undersöker den dödade flickans rester och konstaterar att det mycket riktigt var en kuk som dödade henne, och inte en strypsnara i kombination med glad onani. Snart fångas en getballe av några amatörporrskådisar och problemet tycks för alla vara löst, men på natten undersöker Brödy och Hööper den dödade ballens pungsäck, där inga spår av mänskliga kroppsdelar finns, vilket betyder att det är fel penis. Men Väughn låter ändå öppna toaletterna igen och på den stora ronkdagen flockas nudisterna vid alla toaletter. Men ännu en attack sker, och denna gång vittnar Brödys son det hela och går i chock. Efter detta får Brödy och Väughn att anlita kukjägaren Qunt (Arne Hegerfors) för att hitta och fånga den riktiga kuken för 10 000 använda kondomer, och snart sparkar han, Brödy och Hööper in dörren på öns sunkigaste restaurang, Feskefetta’s latrin för att en gång för alla döda Kuken…