Pincockio

Den gamle getknullaren Gepervio är en en närsynt snickare från Bromölla. Han gillar att snida avancerade sexleksaker i trä och en dag så bygger han en sexdocka som han kallar Pincockio, för han är gjord i pinje. När Gepervio kommer ner på morgonen efter för att pollera Pincockios ollon så lever den lilla pojkdockan.

Gepervio försöker fostra Pincockio som sin egen son men varje gång Pincockio ljuger så växer hans kuk. Gepervio anställer då Yoda från Star Wars för att få Pincockio att sluta ljuga. En dag när Gepervio och Pincockio är på nudiststrand så blir Pincockio kidnappad av en amatörporr-studio.

Pincockio lyckas fly från inspelningen av den svenska klassiska p-våfflan, fäbodjäntan. Pincockio och Yoda är nu helt ensamma i den stora vida världen. De hamnar på Glädjeflickeön, där unga pojkar förvandlas till åsnor som används för att frakta diods. Till slut så hittar Gepervio sin son i rektum på en blåval. När de kommer i land så blir Pincockio en riktig pojke, men hans kuk hänger fortfarande ner till knäna.