Snövit och de sju dvärgkukarna

I denna lucka besöker vi Snövit som är en vacker tös vars läppar är röda som gorillaollon, hår svartare än det mest otvättade uteliggarrövhål i stan och hy vitare än renaste hingstsperma.

Snövit bor i sin styvmors slott, där hon agerar hushora genom att ligga med diverse kungligheter och adelsmän för brödsmulor, samtidigt som hon säljer knarkfyllda äpplen och lagar dovhjortsgrytor dagarna i ända. Allt detta samtidigt som hon har en sopkvast uppkörd i analen. En dag råkar hon av misstag ta en tugga av ett knarkäpple (som hon trodde var ett saftigt bäverollon) och får en knarktripp hon sent skulle glömma:

Snövit beger sig ut i skogen och träffar en jägare. Jägaren lyckas till slut jaga iväg henne djupare in i skogen efter hon har försökt använda hans tvåpipiga hagelgevär som dildo.

Snövit tar sig fram genom svampar och regnbågar och hittar till slut en liten pungformad stuga.

När snövit väl lyckats dyrka upp dörren till stugan, med hjälp av sina geishakulor, möts hon av sju små onanerande dvärgkukar.

Snövit lyckas tämja dvärgkukarna med hjälp av några rear naked chokes, arm bars och leg locks. Ni undrar säkert varför Snövit visste hur man utförde dessa grepp? men hon var faktiskt en av UFCs yngsta och mest lovande talanger när det begav sig.

Efter en vecka med dvärgarna (vid namn: Blygdläpper, Kloaker, Butt’er, Gladiator, Tröger, Toaletter och Proshit) i fångenskap hade hon tömt deras pungar på sperma och hade därav inte längre någon nytta av dem. Hon tuttade fjutt på stugan och sov sedan ruset av sig i en lingonbuske.

När hon senare redogjorde sin historia för pressen blev hon direkt tvångsintagen på mentalsjukhus i Taiwan. Där lever hon lycklig än idag.

Kuriosa:

Det historien inte förtäljer är faktiskt den viktiga detalj att Snövits ansikte konstant var täckt av dvärgsperma. Mixen av de sju dvärgarnas sperma sägs vara en riktig mirakelkur och fräter bort finnar och genant skäggväxt bättre än Svinto. Till följd av detta bytte Snövit senare namn till Spermavit.

Bäng Magnusson gjorde rösterna till alla sju dvärgkukarna. Detta eftersom endast han klarade av att tömma sin pung sju gånger på sju minuter under auditionturnén.